Theoriecursus

Rijschool GetLicense biedt wekelijks theorielessen aan die nauw zijn afgestemd op de CBR theorie-examens. De “cursus autotheorie” wordt klassikaal gegeven. Daarnaast bieden wij een online theoriecursus aan. Alle voordelen van onze theoriecursussen op een rij:

  • Keuze uit 1 daagse theoriecursus of 2 daagse theoriecursus.
  • Wij voorzien je van leer- en oefenmateriaal.
  • Geen tijdslimiet: we nemen de tijd om vragen van iedereen ook apart te beantwoorden
  • Interactieve theorielessen waarbij je leert van instructeurs die de theorie kennen als geen ander.
  • We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij je theorie in één keer haalt.
  • We kunnen het CBR theorie-examen aanvragen voor jou.

Theoriecursus 1 dag

Theoriecursus 2 dagen

Moeite met leren voor je Theorie? Get License & het CBR helpen jou!

1-op-1 theorielessen

Heb je autisme, ADHD, een andere aandoening of is het leren van theorie niet je sterkste kant, dan bieden wij jou extra aandacht door extra uitleg te geven zonder een grote groep. We nemen stap voor stap hoofdstukken van het theorie-examen met je door en geven hierbij in eenvoudige taal aan wat vooral belangrijk is om te leren en hoe dit te leren.

Onze instructeurs zijn getraind om eenduidig zonder al te veel woorden te gebruiken de leerstof over te brengen. Centraal staat dat we te allen tijde rekening zullen houden met jouw niveau.

Individueel begeleid theorie-examen

Het CBR biedt mogelijkheid tot een individueel begeleid examen. Bij faalangst, autisme, dyslexie of een andere aandoening kun je het CBR faalangstexamen theorie afnemen waarbij je alleen in een ruimte zit met een medewerker van het CBR. Vragen kunnen ook aan je worden voorgelezen. Daarnaast kan het examen in een andere taal worden aangeboden of met een tolk.

Lees er meer over op: Welk theorie-examen past bij jou?. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor aanvraag en prijzen.

Theorie tijdens de praktijk

Tijdens de rijlessen zal ook regelmatig stil worden gestaan bij situaties waar theoretische kennis voor nodig is. Zo leert de leerling van de rijinstructeur in de praktijk.