Spoedcursus rijbewijs Arnhem

Snel je rijbewijs halen? Volg de ‘spoedcursus rijbewijs Arnhem’ van Rijschool GetLicense. Met meer dan 15 jaar ervaring en persoonlijk gerichte lesplan zorgen wij ervoor dat jij snel & veilig de weg op kunt. Ben jij een snelle leerling? In 10 dagen je rijbewijs halen is dan realistisch. Heb je meer autorijlessen nodig, maar wil je toch met spoed je rijbewijs halen? Ook dan zit je bij ons goed. De versnelde rijopleiding is gericht op verschillende type leerlingen. Lees hieronder hoe het lesplan precies opmaat voor jou wordt gemaakt.

Waarin verschilt de 'spoedcursus rijbewijs Arnhem' ten opzichte van jullie reguliere rijopleiding?

Het verschil merk je meteen tijdens je eerste rijles. Bij de reguliere rijlessen in Arnhem duurt de proefles 60 minuten. Bij de versnelde rijopleiding duurt de intake rijles 90 minuten. Als je kiest voor de ‘spoedcursus rijbewijs Arnhem’ wil jij waarschijnlijk zo nauwkeurig mogelijk weten wat jouw niveau is en hoe snel jij je rijbewijs daadwerkelijk kan halen. De rijinstructeur heeft om deze redenen meer tijd nodig om het perfecte lesplan voor jou te maken. Na de intake is het aan jou om voor het plan te kiezen.

Geen lange examen wachttijd bij versnelde rijopleiding

Een ander verschil is het inplannen van jouw praktijkexamen. Zodra jij definitief kiest voor de versnelde rijopleiding, plannen wij meteen een praktijkexamen in bij het CBR. Je hebt dus geen last van een lange wachttijd en kunt zodra je alle facetten beheerst meteen afrijden. Bij de reguliere opleiding wordt dit pas gedaan zodra de leerling (eventueel betrokken ouders/verzorgers) en instructeur het gevoel hebben dat de cursist er helemaal klaar voor is.

Spoed rijbewijs kosten

Het financiële voordeel van de versnelde rijopleiding is dat de prijs per rijles niet verschilt van het standaardtarief. Je betaalt dus niet meer, omdat je voor de spoedcursus rijbewijs Arnhem kiest. Bijna altijd vallen de kosten van het rijbewijs halen met spoed zelfs goedkoper uit, omdat de spoedcursist minder lessen nodig heeft en vaker lest in korte tijd.

Hoeveel betaal ik per rijles als ik kies voor de ‘spoedcursus rijbewijs Arnhem’?

Wij vragen €45,- per les, ook in de spoedcursus hanteren wij dit tarief. De proef/intake les kost €40 en is gratis als je kiest voor een versnelde rijopleiding.

Welke standaardpakketten hebben jullie?

Doorgaans stellen we met de cursist, tijdens de intake, een spoedpakket samen die bij zijn of haar niveau past. Als je van jezelf weet wat voor type leerling je bent, kan je via de pagina pakketten een beeld krijgen van het totale kostenplaatje.

Alle voordelen van de 'spoedcursus rijbewijs Arnhem' op een rij

Ben jij van onze methode overtuigd en ben je er klaar voor om snel je rijbewijs te halen? Schrijf je dan nu snel in voor de intake les. De eerste les (t.w.v. €40) is gratis als je besluit om bij ons de spoedcursus te volgen.

Hoe beoordelen leerlingen onze rijschool?