Speciale aandacht

Heb jij autisme, ADD, ADHD, faalangst of rijangst? Rijschool GetLicense heeft er alle begrip voor als je dan bang bent om auto te rijden. Wij hebben de specifieke kennis en ervaring om je rijangst te overwinnen. Naast reguliere rijlessen bieden wij daarom de volgende speciaal ontworpen rijlessen aan:

Tijdens deze rijlessen kun je onder andere rekenen op:

Bespreek je situatie met ons

Met de juiste begeleiding hebben wij jarenlang veel mensen van deze groepen geholpen om hun rijangst te overwinnen. Wij halen er extra voldoening uit als juist deze mensen het leven makkelijker wordt gemaakt met het rijbewijs.

Heb je vragen of wil je gewoon eens voorzichtig een autorijles uitproberen om kennis te maken met ons, neem dan gerust contact op. We bespreken jouw persoonlijke situatie graag. Samen met jou werken wij op jouw tempo toe naar zelfstandige en veilige kilometers.

CBR Faalangstexamen

Het CBR biedt een faalangstexamen aan. Deze examens hebben onze rijsinstructeurs meerdere malen ervaren.

Een extra getrainde examinator stelt de leerling op zijn of haar gemak. Daarnaast kan de leerling vragen om een time-out tijdens het examen. Het slagingspercentage faalangstexamen lag in 2016 op 62% tegenover 49% op het reguliere examen.

De kosten voor het CBR faalangstexamen zijn bij iedere rijschool anders, omdat zij verschillende kosten rekenen voor de administratie en gebruik van auto. Wij staan voor je klaar als je wil je weten of dit type examen iets voor jou is of als je alle ins and outs vooraf wil weten.

Theorie-examen

1-op-1 lessen
Heb je autisme, ADHD, een andere aandoening of is het leren van theorie niet je sterkste kant?

Dan bieden wij jou extra aandacht door extra uitleg te geven zonder een grote groep. We nemen stap voor stap hoofdstukken van het theorie-examen met je door en geven hierbij in eenvoudige taal aan wat vooral belangrijk is om te leren en hoe dit te leren. Centraal staat dat we rekening zullen houden met jouw niveau.

Bij het CBR is er een mogelijkheid tot een individueel begeleid examen. Bij faalangst, autisme of een andere aandoening kun je het CBR faalangstexamen theorie doen waarbij je alleen in een ruimte zit met een medewerker van het CBR. Vragen kunnen ook aan je worden voorgelezen. Lees er meer over op: Welk theorie-examen past bij jou? Informeer bij onze rijschool als je hier meer over wilt weten.