Rijschool Velp

Aan het oriënteren welke rijschool in Velp de beste keuze is, maar twijfel je nog tussen verschillende verkeersscholen? Probeer onze Auto Deal of plan een proefles in om de werkwijze van GetLicense© te ervaren. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe wij te werk gaan en waarom leerlingen autorijschool GetLicense© op Google beoordelen met 4,9 sterren.

Persoonlijke behandeling maakt onze rijschool in Velp vertrouwd

Over het algemeen vinden leerlingen een aardige rijinstructeur die rustig, duidelijk en eerlijk feedback geeft het belangrijkst bij de keuze voor een rijschool blijkt uit onderzoek uitgevoerd door het CBR (2018). Tijdens je eerste rijles merk je hoe onze rijschool in Velp zich richt op een persoonlijke behandeling. Je krijgt na je eerste les meteen een leskaart mee, waarin jouw progressie wordt bijgehouden. Zo weet jij precies wanneer jij klaar bent voor het CBR-examen. Denk jij halverwege al goed genoeg te zijn voor de grote test? Dan is het mogelijk om een tussentijdse toets af te nemen.

Autorijles in Velp bij GetLicense op eigen tempo

Met 13 jaar autorijles ervaring in Velp herkennen wij na 1 les wat voor type leerling iemand is. Sommige leerlingen slagen al na 10 rijlessen en andere hebben echt 40 rijlessen nodig om veilig de weg op te rijden.

Net zoals het CBR adviseren wij daarom om eerst een proefles te volgen. Om deze reden hebben wij een proefpakket van 5 rijlessen samengesteld. Of je nou kiest voor een proefles of voor het proefpakket, wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk niet meer betaalt dan nodig is. Dat wil zeggen dat je bij ons specifiek een rijlespakket kunt samenstellen die bij jouw eigen tempo past. Op de ‘rijles’-pagina kan je zien uit welke standaardpakketten je kan kiezen en wat het kostenplaatje is. In elk pakket hanteren wij een rijlestarief van €45 en is inclusief praktijkexamen. Zelfs als je toch meer lessen nodig hebt, betaal je per les geen hoger tarief.

Meest gestelde vragen over Autorijschool GetLicense in Velp

Werkt jullie autorijschool in Velp met vaste rijninstructeurs?

Daar is 1 simpel antwoord op: ja. Als je kiest voor onze autorijschool in Velp ontmoet jij tijdens jouw eerste rijles je rijinstructeur. Dit is dus ook de persoon waarvan jij autorijles krijgt zodra je meer lessen gaat volgen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij onze rijinstructeur, daarom is het een goed idee om eerst een proefles of proefpakket te nemen.

Op welke dagen kan ik autorijles volgen in Velp?

De meeste leerlingen van ons zijn jong en volgen een studie, hebben een bijbaan en sporten daarnaast. Als je zoekt naar een flexibele rijschool in Velp ben je bij ons op het juiste adres, want in Velp geven wij ook autorijles in de avonden en op zaterdag. Zelfs op officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties kan je rijles volgen.

Hoe moet ik mij voorbereiden op de eerste rijles?

Ga de dag voor de rijles op tijd naar bed, want het is belangrijk dat jij uitgerust bent als je autorijdt. 

Wat is een goede slagingspercentage voor een rijschool?

Het landelijk gemiddelde ligt rond de 52%. Als een rijschool net iets onder het gemiddelde slagingspercentage scoort, zit je ook goed. Let op: soms scoort een rijschool heel hoog, terwijl zij maar een paar rijexamens hebben afgenomen. Kijk daarom ook op basis van hoeveel examens het slagingspercentage berekend is.  

Waarom beoordelen leerlingen onze verkeersschool Velp gemiddeld met 4,9 sterren?

Onderstaande recensie geeft je een beeld waarom leerlingen tevreden zijn met verkeersschool GetLicense© Velp