Rijschool Duiven

Wil jij binnenkort beginnen met rijlessen, maar ben je er nog niet uit welke rijschool in Duiven het beste bij jou past? Wij geven jou in ieder geval 5 redenen waarom rijschool GetLicense© serieus het overwegen waard is.

1. De rijschool in Duiven met een proefpakket

Meer dan 90% van de leerlingen vindt een aardige rijinstructeur het belangrijkste bij het kiezen van een rijschool, gevolgd door de goede naam van een rijschool. Hieruit blijkt maar weer eens hoe belangrijk een vertrouwde omgeving is tijdens het autorijlessen.

Om erachter te komen of er in de praktijk een klik is tussen de rijschool, instructeur en leerling hebben wij een proefpakket samengesteld. Met deze auto deal betaal jij slechts €125 voor de eerste 5 rijlessen. Dit is een vrijblijvend proefpakket, achteraf bepaal jij zelf of je bij ons blijft lessen. Deze 5 rijlessen zijn perfect om erachter of de rijinstructeur bij jouw persoonlijkheid past en of de rijschool ook daadwerkelijk kwaliteit levert zoals te lezen in de reviews via Google. Tijdens de eerste 5 rijlessen leer je meer dan in 1 proefles en je hebt na de 5e rijles al redelijk wat ervaring. Kortom, een win-winsituatie.

2. De autorijschool in Duiven met 13 jaar ervaring

Met 13 jaar ervaring is GetLicense© de autorijschool in Duiven waar je elke rijles net iets meer leert. Onze rijinstructeur heeft in de loop er jaren ervaring opgedaan bij de ANWB-rijschool en Hans Joosten uit Arnhem en heeft in die jaren zijn eigen werkwijze ontwikkeld. Nu is hij er klaar voor om leerlingen uit Duiven snel en veilig op de weg te krijgen.

3. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal

Zoals je net al kon lezen, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. In de praktijk betekent dat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dit monitoren wij aan de hand van een leskaart en feedback gesprekken tijdens het rijlessen. Met behulp van de leskaart weten jij en je ouders precies hoe jouw progressie verloopt en waar je aan toe bent.

4. Rijschool In duiven die in de avonden en in het weekend rijles geeft

Heb je een drukke agenda door school, werk of sportverplichtingen, waardoor je weinig ruimte hebt? Wij denken met je mee en stellen ons daarin flexibel op. Wil je liever een keer in de avond of in het weekend rijlessen? Dat is allemaal mogelijk. Wij rijden meerdere keren per week in de avond en elke zaterdag.

5. Gratis Proefles

Toch liever een proefles proberen in plaats van de Auto Deal? Ook dan ben je bij ons welkom. Net als een reguliere rijles duurt de proefles 60 minuten. Op basis van je prestaties, geeft de rijninstructeur aan het einde van de proefles een inschatting hoeveel lessen je nodig hebt. Een proefles rijd je voor €40 en is gratis als je bij ons een pakket afsluit.

Voordelen van onze rijschool in Duiven

Lees wat Thomas zegt over onze autorijschool in Duiven