Rijschool actie arnhem & omgeving

Speciaal voor startende leerlingen heeft Rijschool Getlicense© uit Arnhem een rijles aanbieding samengesteld. Met onze rijschool actie start jij je rijlessen voordelig en leer jij jouw rijninstructeur beter kennen.

Wat houdt jullie rijschool actie in?

Met de ‘Auto Deal’ betalen leerlingen zonder rijervaring voor de eerste 5 rijlessen slechts €125. Per rijles betaal jij dus €25. Normaal gesproken kost een rijles van 60 minuten €45 euro per les, dit tarief wordt overigens ook aangehouden in de reguliere pakketten.

Als jij 35 rijlessen wil volgen, kun je dus het beste kiezen voor een pakket van 30 rijlessen + de ‘Auto Deal’. Je betaalt dan voor 35 rijlessen inclusief rijexamen €1730 in plaats van €1830. In totaal bespaar je dus €100.

Na afloop van de rijbewijs pakket aanbieding bepaal jij zelf of je bij ons blijft

Na de 5de rijles heb je de keuze om bij ons een pakket af te sluiten of voor een ander rijschool te kiezen. De rijbewijs pakket aanbieding is dus vrijblijvend. Je bent niks verplicht, maar altijd welkom!

Ideale rijschool aanbieding voor leerlingen om jouw rijinstructeur beter te leren kennen

Uit ervaring weten wij dat leerlingen de klik en kwaliteiten van de rijinstructeur het belangrijkste vinden bij het kiezen voor een rijschool. Met de aanbieding van onze rijschool geven wij jou de kans om de rijinstructeur te leren kennen, zonder dat je afhankelijk bent van een proefles of vastzit aan een pakket met veel lessen. In 5 rijlessen heb je een completer beeld van GetLicense’s© werkwijze & heb je meer ervaring opgedaan vergeleken met een proefles.

Alle voordelen van de auto deal op een rij:

Lees hoe leerlingen onze verkeersschool beoordelen