Proefles autorijden Arnhem

Wil jij een proefles autorijden in Arnhem proberen? Bij rijschool GetLicense© is de eerste rijles altijd een proef rijles. Dat wil zeggen, dat jij na het einde van de eerste les geen verplichtingen hebt. Als jij na de proefles besluit om definitief bij ons te blijven is de proefles gratis. Los betaal je €40 voor de proefles.

Voordelen van de proefles autorijden

Hoe verloopt de proefles autorijden?

Tijdens de proefles neem jij meteen plaats achter het stuur. Net zoals gebruikelijk haalt de rijinstructeur jou thuis op en zet hij jou aan het einde van de proefles weer netjes thuis af. Tijdens de proefles (auto) leren jij en je rijinstructeur elkaar beter kennen. Enerzijds kan jij tijdens de proefles autorijden aanvoelen of er een klik is en of hij aan jouw verwachtingen voldoet. De rijinstructeur daarentegen kan in 60 minuten autorijden inschatten hoeveel rijlessen jij waarschijnlijk nodig hebt op basis van je talent. Aan het einde van de les geeft hij jou dan ook een advies over het type leerling dat jij bent. Gaat ’t je juist makkelijk af of ben je het type leerling dat iets meer tijd nodig heeft.

In beide gevallen kan je bij ons terecht. We hebben voor elke type leerling dan ook een lespakket samengesteld. 

Hoelang duurt de auto proefles?

Elke rijles duurt 60 minuten, dit geldt ook voor de auto proefles.

Vanaf welke leeftijd mag je een proefles auto volgen?

In Nederland mag je vanaf 16,5 jaar rijlessen, je mag vanaf deze leeftijd dus je eerste auto proef rijles volgen.

Hoe moet ik mij voorbereiden op een proef rijles?

Zorg dat je goed uitgerust instapt in de auto. Onthoud dat de proef rijles geen toets moment is, je kan het dus niet fout doen. Rijscholen zijn er om jou veilig te leren autorijden, volg daarom altijd de aanwijzingen op van de instructeur. Het is normaal dat de een het sneller onder de knie heeft dan een ander. Durf daarom ook vragen te stellen of te aan te geven als je iets niet snapt. Het is belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij de rijinstructeur en werkwijze van de rijschool.

Lees hoe leerlingen onze verkeersschool beoordelen