over ons

Wij werken als volgt om de snelste weg naar jouw rijbewijs uit te stippelen

Rijinstructeur en eigenaar Taher Mangal begon ruim 15 jaar geleden met het aanbieden van rijlessen in zijn toenmalige woonplaats Dieren. Aan verschillende familieleden, vrienden en kennissen werden rijlessen aangeboden waarna het werk toenam: steeds meer mensen wilden rijlessen bij Taher.

Op een persoonlijk en gezellige manier werd gewerkt aan het behalen van het rijbewijs, wat altijd zorgde voor blije gezichten van rijinstructeur en leerling. De passie voor auto’s en mens kwamen samen. Zo begon een mooi avontuur waaruit Rijschool GetLicense is ontstaan, een rijschool met een persoonlijke, doelgerichte en vooral kwalitatieve insteek.

ANWB rijopleiding beoordeling 8,4

Rijschool GetLicense heeft enkele jaren samengewerkt met ANWB rijopleiding waar wij veel hebben geleerd en mooie resultaten hebben behaald met en voor leerlingen. Met een klanttevredenheidscijfer van 8,4 stonden wij in de top 3 rijinstructeurs in alle werkzame regio’s: Arnhem, Ede en Tiel. Na deze mooie jaren met ANWB rijopleiding is Rijschool GetLicense op zelfstandige voet verder gegaan met haar passie.

Specialisme

Naast onze focus op reguliere rijlessen hebben wij tevens ervaring in het aanbieden van rijlessen voor mensen die speciale aandacht behoeven. Te denken valt aan mensen met autisme (Autisme Spectrum Stoornis), ADD, ADHD, rijangst en faalangst.

Wij vinden dat iedereen het rijbewijs verdient daar waar mogelijk. Door het tonen van veel begrip, geduld en de nodige aanpassingen helpen wij deze groepen om op eigen tempo toe te werken naar zelfstandige en veilige kilometers.  Ook hebben wij didactische cursussen gevolgd om toekomstige rijinstructeurs op te leiden door middel van praktijkgerichte stages.

Arnhem & CO

Wij bieden jou rijlessen aan in de volgende omgevingen: Arnhem en Duiven. Hieronder vallen uiteraard ook de nabije omstreken zoals Velp, Rheden, Westervoort, Oosterbeek en Zevenaar.