Motorrijles Arnhem

Wil jij starten met motorrijlessen in Arnhem? GetLicense biedt verschillende lespakketten en spoedcursussen aan. GetLicense helpt je en zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd en veilig op de motor zit! 

Wil jij je motorrijbewijs halen in Arnhem?

Wil jij je motorrijbewijs halen in de omgeving van Arnhem? Wij leggen jou uit wat je daarvoor moet doen. Voordat je kunt beginnen met de praktijklessen, ben je verplicht om het motortheorie theorie-examen af te leggen.

Praktijklessen

De praktijklessen kan je afnemen via verschillende routes. Je kan kiezen uit een lessenpakket of uit één van de twee dagcursussen. Mocht je kiezen voor de dagcursussen, dan kan je kiezen uit deze twee varianten: AVB en AVD. Bij een dagcursus heb je de hele dag les en aansluitend heb het examen. De dagcursussen zijn geschikt voor personen die al wat ervaring hebben met motorrijden en schakelen.

Dagcursus AVB

Het AVB-examen gaat over de besturing van de motor. AVB staat voor Algemene Voertuigbeheersing. Het AVB-examen is een praktijkexamen dat wordt afgelegd op een afgesloten terrein, zoals een examencentrum. Het AVB-examen test de voertuigbeheersing van de kandidaat, met nadruk op specifieke motorvaardigheden. Hierbij moet de kandidaat verschillende oefeningen uitvoeren, zoals het rijden van slalom, het maken van een snelle uitwijkoefening, het maken van een noodstop en het uitvoeren van een bochtentechniek

Dagcursus AVD

AVD staat voor Algemene Verkeersdeelname. Bij de dagcursus en het praktijkexamen rijdt de kandidaat op de openbare weg. Bij het AVD-examen wordt de kandidaat getoetst op het gebied van verkeersdeelname, zoals het juist toepassen van verkeersregels, het nemen van de juiste beslissingen in verschillende verkeerssituaties en het veilig en vlot uitvoeren van verkeersmanoeuvres. 

AVB-cursus

€720

AVD-cursus

€770

Motorrijles pakketten 

Als je kiest voor een lessenpakket, dan kan je kiezen uit 10, 15, 20 of 25 lessen. Uit ervaring weten wij dat een gemiddeld persoon tussen de 15 tot 20 rijlessen nodig heeft om een motorrijbewijs te halen. Je kan binnen het pakket ook kiezen voor intensievere lessen. Dit betekent meerdere lessen per week of zelfs meerdere lessen op één dag. Op die manier wordt het leerproces nog meer versneld. 

Dagcursussen & pakketten

Pakket 1

€1100

€60,- per les

Pakket 2

€1400

€60,- per les

Pakket 3

€1700

€60,- per les

Pakket 4

€2000

€60,- per les

AVB-cursus

€720

AVD-cursus

€770

Pakket 1

€1100

€60,- per les

Pakket 2

€1400

€60,- per les

Pakket 3

€1700

€60,- per les

Pakket 4

€2000

€60,- per les

Losse Tarieven

Motorproefles: €50 (60 min.)
Motor rijles: €60 (60 min).