Live Online Theoriecursus

Of je nou niet zo theoretisch bent ingesteld, moeite hebt met leren of gewoon de motivatie er even niet voor op kunt brengen, onze Live Online Theoriecursus biedt jou dé ondersteuning bij het leren voor jouw theorie-examen.

In een online cursus van 8 uur verspreid over 3 dagen vergroot je jouw kans op slagen aanzienlijk. Stap voor stap nemen wij samen met jou de leerstof door.

Wij oefenen samen meerdere echte examens, zodat jij goed voorbereid bent op de dag van het theorie-examen. Tijdens deze online cursus beantwoorden wij al jouw vragen en leren je manieren om de theorie goed te bestuderen.

Alle voordelen op een rij:

Hoe gaat een Live Online Theoriecursus bij ons?

Stap 1 Aanmelden

Meld je aan voor onze Live Online Theoriecursus.

Dit kan op 3 manieren: per e-mail, telefonisch of via de “Schrijf mij in” knop onderaan deze pagina.

Hierin geef jij aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt.

Stap 2 Inloggen

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van ons in jouw e-mailbox met een link waar jij mee kunt deelnemen op het afgesproken tijdstip.

Stap 3 Live

Vanaf je PC, laptop of Smart device zie en hoor je de instructeur en kun je alles samen bespreken.

Je krijgt les alsof wij bij je aan tafel zitten. Je kiest zelf of jij ook gezien of gehoord wordt.

Stap 4 Oefenstof

Na de theoriecursus ontvang je de leerstof en examens om deze voor jezelf nog eens door te kunnen nemen.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden nu een extra korting aan op onze online theorielessen. Hiermee bedraagt het tarief slechts €75,-.

Zo maken wij begeleiding voor iedereen betaalbaar. Vind jij toch elders een lager tarief? Dan verlagen wij onze prijs met €10,- onder dat tarief. Zo ben jij gegarandeerd het goedkoopst uit bij ons.

Steeds vaker, steeds meer online
Omdat er steeds meer aanvragen binnenkomen door de coronapandemie, bieden wij onze theoriecursus vaker aan. Je kunt uit 4 dagen in de week kiezen voor een dag die jou uitkomt. Standaard geven wij de online theoriecursus op: maandagmiddag, dinsdagavond, woensdagavond en donderdagmiddag/avond. Dit kan wijzigen als meerdere leerlingen een voorkeur geven aan een ander dagdeel. Hierin kijken wij vooral naar de agenda van onze leerlingen