Goedkoop rijbewijs in Arnhem halen? Rijles goedkoop met de Auto Deal

Rijles goedkoop met de Auto Deal. Als je gebruik maakt van deze deal betaal je slechts €125,- voor de eerste vijf rijlessen. Slechts €25,- per les. Met de Auto Deal kom jij aan het einde een stuk goedkoper uit dan bij andere rijscholen, ongeacht je pakket grootte bespaar je €100,-. Kortom, met de Auto Deal haal jij goedkoop je rijbewijs.

2 vliegen in een klap: Auto Deal zowel een proefpakket als alternatief voor goedkoop rijles

Het kiezen van een geschikte rijschool is zoals je zelf waarschijnlijk ervaart een mix van vertrouwen en gangbare prijzen. Het laatste is vrij simpel om te achterhalen, je leest de prijzen op de website en weet waar je aan toe bent. Het goede gevoel bij een rijinstructeur en rijschool is daarentegen iets wat je pas ervaart in de praktijk. Natuurlijk recensies over de rijschool zeggen veel, maar iedereen reageert anders in de omgang met mensen. Daarom is de Auto Deal perfect om de rijinstructeur en rijschool beter te leren kennen. Je leert in 5 rijlessen een rijinstructeur in meer situaties kennen dan in een proefles van 60 minuten.

De Auto Deal is een vrijblijvend proefpakket, dus na de 5de les ligt de beslissing om verder te gaan bij onze rijschool in eigen handen. Besluit je na de Auto Deal bij ons je rijbewijs te halen, dan kom je aan het einde goedkoper uit. De ideale deal als je nog twijfelt tussen rijscholen en/of op zoek bent naar goedkope rijlessen. 

Kan ik de Auto Deal in combinatie met een proefles gebruiken?

Ja, dat is zeker mogelijk. De eerste les van de Auto Deal is een proefles. Deze proefles is gratis als je besluit om de Auto Deal te nemen. Wil je na de proefles toch even wachten of kiezen voor een andere rijschool dan betaal je voor de proefles €40,-.

Alle voordelen van de auto deal op een rij:

Wat zeggen leerlingen over ons?